ERLAU SNØKJETTINGER, kompromissløs kvalitet


Vi kan tilby følgende produkter:
 

Erlau RUD har over 135 års erfaring med produksjon og utvikling av kjettingsystemer og komponenter for ulike applikasjoner. Erlau RUD er oppfinneren av beskyttelses-kjettinger for dekk og er verdens markedsleder. Gjennom ledende teknisk know-how og kvalitet, samt et meget komplett produktsortiment kan vi tilby markedets beste service verden over. Gjennom en årrekke har Erlau forsynt det norske markedet med Alligator kjettinger. Denne kjettingen har i markedet blir et begrep på topp ytelse, sikkerhet og kjørekomfort. Når vi skryter av kvaliteten kan vi med sikkerhet si at vi ikke lover for mye. Vi ser frem til at også du skal prøve kjettinger fra verdens ledende produsent.

ERLAU ALLIGATOR KJETTINGER HAR I FLERE TIÅR VÆRT ERLAU SITT MEST POPULÆRE PRODUKT I NORGE.
ALLIGATOR KJETTINGEN FÅR DU HOS NISJEMETALL AS.

Erlau profi ALLIGATOR PLUS - Detail

steg_550.jpg

Erlau profi ALLIGATOR PLUSPaleet kjøpesenter Oslo
Paleet Oslo kjøpesenter Nisjemetall AS har i forbindelse med nyåpningen av Paleet kjøpesenter i Oslo vært med på leveransene av strekkmetall paneler i himlingene der. Ved å klikke på linken nedenfor så ser du våre paneler i filmen. Dette er laget av strekkmetall i aluminium. Panelene er knekt og overflatebehandlet med spesialpulver. Pulveret har kobberutseende og kan leveres av Nisjemetall. Vi er stolte av å kunne si at vi har vært med på dette prosjektet. Vil også takke Paleet kjøpesenter og Eva Dufey som filmet dette for at vi kan bruke filne i vår markedsføring. http://www.paleet.no/2014/09/04/paleet-grand-opening/
Les mer... Tuesday, September 9, 2014
 
Nisjemetall er ny Mevaco salgspartner i Norge
Mevaco er en av Europas største lagerholdere av perforerte plater. Det er med glede vi tilbyr våre kunder dette store og konkurransedyktige sortimentet. Mevaco lagerkatalog finnes under perforerte plater.
Les mer... Friday, October 26, 2012
 
Spaltesikter som primærsikring i smoltanlegg
Nisjemetall AS leverer syrefaste spaltesikter til primærsikring av smoltanlegg. Vi har mange års erfaring med dette produktet som leveres av syrefast stål i høy kvalitet.
Les mer... Thursday, April 26, 2012
 
Komposittrister, plank og profiler
Komposittrister, plastrister, glassfiberrister, glassfiberarmerte rister, kunststoffrister. Navnene er mange. Nisjemetall leverer disse produktene i mange ulike størrelser.
Les mer... Wednesday, January 12, 2011
 
Gitterrister til Holmenkollen Nasjonalanlegg
Nisjemetall AS leverer i samarbeid med en av våre kunder Gitterrister og trinn til tribuneanlegget i NYE HOLMENKOLLEN SKIANLEGG.
Les mer... Wednesday, January 12, 2011
 
StartBANK
17.09.2009: Nisjemetall AS blir registert og godkjent i StartBANK. Vår StartBANK id. 140173.
Les mer... Wednesday, January 12, 2011
 
Impact Lab
Nisjemetall AS er nå eneforhandler i Norge for utstyr fra Impact test equipment. For mer informasjon om sortimentet se informasjon på vår hjemmeside.
Les mer... Wednesday, January 12, 2011
 
www.aktiweb.no