+47 948 35 637 jaj@nisjemetall.no

Spiraltrapper – rettløpstrapper

Vår spiraltrapp modell EUROSTAIR® er ett resultat av nytenking og konstruktiv produktutvikling. Den er produsert av høykvalitets stål og får dermed mindre vekt med samme styrke

Spiraltrapper

 

Dette gjør den mer letthåndterlig ved monteringen. Gjennom mindre material- og energiforbruk blir produksjonen også skånsommere mot miljøet. Trappen er bygd av standard komponenter og er også veldig fleksibel i sine variasjonsmuligheter når det gjelder antall trinn pr omdreining og trinnhøyde. Den kan brukes til alle typer av bygg for rømning eller som tilkomstrapp. Trappen kan gjøres innbruddssikker gjennom montering av gitter bur i trappetrinnets ytterkant. Med en låsbar dør holdes uvedkommende utenfor samtidig som trappen får ett elegant utseende.

Trappen følger BBR94, BKR94 og BSK94. Den er godkjent hos SWEDCERT med typegodkjennelse nr 0563, som betyr att trappeproduksjonen følges av kontinuerlig kontroll.

Alle trapper leveres varmforzinket SS-EN 1461, men kan også tilbys malte eller pulverlakkerte.

Rettløpstrapper

 

Trappens vange produseres i flattstål eller UPE profil. Trinn og repos til trappen produseres i press sveiset gitterrist,
tåreplate eller strekkmetall. Trinnene kan leveres med ett flertall ulike standard trinndybde og bredder fra 500mm til 1500mm. Rekkverket leveres i industri- eller barnesikkert utseende. Rekkverkets høyde er 1100 mm. Handløpere av stålrør.

Alle trapper leveres i standard gjennomføring varmforsinket som SS EN ISO 1461, men kan også leveres malte eller pulverlakkerte. Trappene brukes i hovedsak i industrien og som rømningsveier. Rette trapper kan også brukes i andre sammenhenger eksempel på dette er kontor, bolighus og andre offentlige miljøer. I så fall har trappens trinn ofte ett annet material og leveres med en farge. Vi hjelper til med de smarteste og kostnadseffektive løsningene, alt med tanke på design, enkel montasje og høge sikkerhetstanker. Kontakt våre trappespesialister eller send dine tegninger via e-post så løser vi ditt problem fort og effektivt.