+47 948 35 637 jaj@nisjemetall.no

Ramper / Handikapramper

Eurostair® modulære ramper består av et komplett rampesystem for total gjenbruk med hovedvekt på funksjon, design og fleksibilitet.

  • Total gjenbruk
  • Stille og stabil å gå i
  • Harmonisk helhetsinntrykk
  • Redusert innkjøpsbehov for gjenbruk

Strekkmetall gir maksimal sklisikkerhet hele året. Det er lett å holde rent mens du hindrer skitt fra å bli med inn. Den stabile og solide konstruksjonen gir også en rampe som er stille å gå i. Støttebena er justerbare i rampens lengderetning og er derfor alltid i lodd. Størrelsen på støttebena og plasseringen på undersiden av rampemodulen gir rampen et harmonisk helhetsinntrykk. Høy kvalitet på rampedeler og detaljer kombinert med varmforsinkning som overflatebehandling gir lang levetid og et vedlikeholdsfritt produkt. Felles bruksområder er i boligtilpasning til hjemmet og offentlige miljøer som trenger tilgjengelighet.

ET MODULÆRT RAMPESYSTEM
Med 5 forskjellige modullengder og 3 forskjellige bredder, kan mange kombinasjoner av rammelengder og hvilerepostørrelser oppnås. Modulene kan enkelt kobles på langs og i bredden, f.eks. når du bygger store hvile
Med 5 forskjellige modullengder og 3 forskjellige bredder, kan mange kombinasjoner av rammelengder og hvilerepostørrelser oppnås. Modulene kan enkelt kobles på langs og i bredden, f.eks. når du bygger store hvilerepos.

Systemet vårt er basert på standardmoduler, som gir effektiv lagring og raske leveranser. Våre montører gir komplett service med tilbud, prosjektering, montering, demontering, lagerregistrering og lagring.

Den kombinerte ekspertisen vi tilbyr gir en garanti for at prosjektering / montering utføres riktig, noe som sparer tid og gir optimale løsninger til minimale kostnader.

STORE FORDELER MED REKKVERKET VÅRT
Våre rekkverk er leddbare og står alltid i lodd. Dette betyr at den samme rekkverksmodulen kan brukes til både høyre og venstre side av en skrå rampe samt for horisontale hvilerepos. Rekkverkets utforming betyr at alle ramper og hvilerepos kan tilpasses forskjellige miljøer. Alle rekkverkene våre er designet slik at du ikke trenger å bytte grep når du går langs rampen, de er sammenhengende uten skarpe kanter eller stopp. Vårt rekkverk nr. 1 er også barnesikkert og gir sikkerhet selv ved store høydeforskjeller.