+47 948 35 637 jaj@nisjemetall.no

Spiraltrapper

Vår spiraltrapp modell EUROSTAIR® er ett resultat av nytenking og konstruktiv produktutvikling. Den er produsert av høykvalitets stål og får dermed mindre vekt med samme styrke. Vi leverer skreddersydde spiraltrapper av høy kvalitet og funksjonalitet til ditt byggprosjekt eller industrielle behov. Enten du er på jakt etter en barnesikker eller en industriell spiraltrapp så kan vi hjelpe deg.

Hvorfor velge en spiraltrapp?

De krever liten plass og de kan plasseres på begrenset plass.

Vi bruker standardkomponenter til spiraltrappene for å gi en mer effektiv produksjon, og som igjen bidrar til bedre priser.

Våre moderne materialvalg gir et lettere produkt som bidrar til en enklere montering, lavere energiforbruk, og er samtidig mer miljøvennlig.

Det er ikke bare en måte å forflytte seg mellom etasjer på; det er et designelement som kan transformere ethvert rom. Våre løsninger kombinerer sikkerhet med stil, og gjør hver forflytning til en opplevelse. 

Ofte leverer vi spiraltrapper som rømningstrapp. Trappene kan også benyttes innendørs. Nisjemetall leverer også rettløpstrapper og leidere/veggstiger.

Standard – Spiraltrapp med moderne tekniske løsninger

Den passer både innendørs og utendørs. Den kan fungere som en rømningstrapp, transportvei i industrien, eller i kontorer og hjemmemiljøer. Våre selgere og designere vil hjelpe deg med å utvikle de beste og mest kostnadseffektive trappeløsninger. Når vi designer spiraltrapper, følger vi Eurocodes standarder. Men vi stiller også høyere krav enn det. Vi jobber bevisst med å bruke moderne høyfast materialer når større belastninger oppstår. Ved å optimalisere materialvalget blir våre funksjonelle løsninger enklere, lettere og gir mindre miljøpåvirkning. Den er smart pakket i en pallestørrelse som sparer plass med alle delene merket, noe som letter montering.

Våre spiraltrapper består av hovedkomponentene senterrør, stolper, håndløper, trinn og repos. Du velger trinnflater, rekkverksmodeller, håndløper-modeller og overflatebehandling. Alle er individuelt tilpasset, noe som betyr at vi lager dem spesielt for din eiendom. De er plassbesparende og passer også for alle typer eiendommer. Med en gjennomtenkt konstruksjon, moderne stålmaterialer og en meget rasjonell industriell volumproduksjon, sørger vi for en effektiv og økonomisk løsning for deg som kunde.
Vi kan levere trappene med bur og låser / nødlåser for å beskytte mot inntrenging. Kontakt salgsavdelingen vår, så vil vi fortelle deg mer om spiraltrapp og hva vi kan hjelpe deg med.

Premium – En spiraltrapp for alle typer eiendommer

En spiraltrapp med elegant design for både innendørs og utendørs miljø. Trappene har mange gjennomtenkte detaljer som du kan påvirke fra idé til utførelse. Mulighetene er mange og utvalget er stort. Eurostairs Premium-modell er delvis produsert av standardkomponenter fra lager, men det er også en solid håndverksproduksjon av rekkverksdetaljer og plattformer. Overflatebehandlingen er vanligvis en pulverlakkering med sinkprimer etterfulgt av et ekstra lag med pulverlakk.

Hva kjennetegner en premium spiraltrapp?

Premium-modellen er spiraltrapper bygget for innendørs bruk, men kan også brukes utendørs. Trappene er delvis laget av standardkomponenter, men det er også en solid håndverksproduksjon. Overflatebehandlingen er vanligvis pulverlakkering. Radius: fra 1000-1500 mm.

Eksklusiv – ny generasjon sprialtrapp

Vi har utviklet en spiraltrapp i elegant form med mange gjennomtenkte detaljer som du kan påvirke fra idé til utførelse. For å imøtekomme de høye kravene til arkitekter og interiørdesignere, har vi lagt ned en stor innsats i materialvalget. Inspirert av nordisk arkitektur og interiørtrender, har vi presset grensene for hva som er mulig å gjøre med en spiraltrapp. Med mer enn 999 alternativer, kan du endre utseendet med forskjellige trinn modeller, rekkverks modeller, materialvalg og fargevalg. Akkurat slik du vil ha det.

En helt ny måte å se på trapper

Vår eksklusive spiraltrapp er formet etter dine ønsker. Du kan reflektere en interiørdesignstil, matche materialene i omgivelsene og legge til luksus og eleganse samtidig som du opprettholder gjennomsiktighet og lys i miljøet. For å maksimere mulighetene har vi skapt den nye generasjonen av spiraltrapp der du er involvert i hele prosessen.

Vindeltrapp vs spiraltrapp: Hva er forskjellen?

En vindeltrapp kjennetegnes ved sin unike korketrekkerform, med et åpent sentrum og ingen sentral støtte eller spindel. På den andre siden står begrepet spiraltrapp som en overordnet kategori som omfatter både vindeltrapper og spindeltrapper. En spindeltrapp, i motsetning til vindeltrappen, har en sentral stolpe – kjent som en spindel – hvor trappetrinnene er festet til og understøttet av.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg tilpasse min egen spiraltrapp?

Absolutt! Vi tilbyr tilpasning for å møte dine unike designpreferanser og tekniske krav.

Er det forskjell på bruksområdene for vindeltrapper og spiraltrapper?

Begge typer trapper kan brukes både inne og ute, avhengig av materialet og konstruksjonen. Vårt team kan veilede deg i å velge det beste alternativet for ditt prosjekt.

Hvor lang tid tar det fra bestilling til installasjon?

Tidsrammen kan variere avhengig av prosjektets kompleksitet og tilpasning. Vi arbeider effektivt for å sikre en rask og smidig installasjonsprosess.