+47 948 35 637 jaj@nisjemetall.no

Rettløpstrapper

Eurostair standard rettløpstrapp brukes både innendørs og utendørs. Trappen er varmgalvanisert som standard, men kan også overflatebehandles med pulverlakk.

Rettløpstrapper

 

Vårt fokus er å lage en trapp som er helt skreddersydd etter dine ønsker og behov gjennom en mengde valgmuligheter og materialvalg. Under tilvalg for standard rettløpstrapper kan du lese mer om tilvalgene for å få trappene du ønsker.

RETTLØPSTRAPPER FOR INDUSTRIEN
Eurostair rettløpstrapper produseres etter deres behov. Vårt fokus er rettløpstrapper for enkel og rask installasjon, noe som sparer både tid og penger. Rekkverk, trinntyper og overflatebehandling er tilgjengelig i et stort utvalg og velges ut fra bruksområde og miljø.

PREMIUM-DESIGNET RETTLØPSTRAPP FOR INNENDØRS BRUK
Eurostair leverer ståltrapper til industri, kontorer, hjem og offentlige bygninger. Rettløpstrapper brukes som en funksjonell løsning for å forflytte seg mellom etasjene. Eurostair rettløpstrapper er bygget i henhold til dine ønsker og kravene du har til utseendet og funksjonen til trappen.

Sammen med våre selgere og designere utvikler vi den beste trappeløsningen for ditt spesifikke prosjekt. Vi finner ut ditt behov for trapper og finner den beste løsningen, best beliggenhet, beste funksjon og mest attraktive trappedesign.

Vangene er valgt ut fra trappens belastning, trappens bredde, trappens vinkel og utlegget av trappen. Våre designere produserer en 3D-tegning slik at du enkelt kan se hvordan din trappeløsning ser ut på din eiendommen .

PREMIUM TRAPPER TIL EGNE HJEM OG OFFENTLIGE MILJØER
Eurostair premium rettløpstrapp kan bestilles i en rekke standard utførelser eller tilpasses helt. Rettløpstrappene består vanligvis av vanger, repos, trinn, rekkverk og eventuelle støtteben. Gjennomarbeidede konstruksjoner gjør trappene enkle å montere. Trinn er tilgjengelige i gitterrist, metallplate eller med en innfelt overflate for å legge teppe, tre eller stein. Trappene våre følger gjeldende EU-standarder og er CE-merket. Vi tilbyr mange valg av design og materialer hvis du ønsker en tilpasset rettløpstrapp. Kontakt oss for mer informasjon.