+47 948 35 637 jaj@nisjemetall.no

Strekkmetall

Nisjemetall leverer strekkmetall direkte fra flere ledende europeiske produsenter uten fordyrende mellomledd. Vi tilbyr strekkmetall i alle tenkelige materialer. Strekkmetall leverer i mange forskjellige utforminger av maske og strengbredder.

Nisjemetall AS leverer et komplett sortiment av strekkmetall. Vårt sortiment spenner fra fint strekkmetall ned i 0,15 mm, ofte kalt micro strekkmetall til grovere strekkmetall helt opp i 8 mm brukt i konstruksjoner som gangbaner, gjerder, fasadekledning, rekkverk, plattformer og rullestolramper mm.

Vi har et stort utvalg av standard strekkmetall i lagerformater og skreddersydde konfeksjonerte strekkmetall produkter. Nisjemetall leverer blant markedets bredeste formater på forespørsel.

Strekkmetall er et meget anvendelig produkt. Det er bare å la fantasien bestemme anvendelsen, det finnes et utall av muligheter for strekkmetall. Produktet produseres enten av plate fra coil eller fra formklipt format som stanses samtidig som det strekkes ut. Dette gjør at nettet ikke har sveiseskjøter eller noen annen fysisk sammenbinding hvilket gjør strekkmetall til et sterkt materiale som er solid og samtidig formbart.

For andre bruksområder kan vi nevne:
Strekkmetall i Siler og filtre, himlingspaneler, innredninger, møbler, sikring og rekkverkspaneler, samt et utall av andre anvendelsesområder.
Hvilket materiale som skal anvendes overlater vi til deg som kunde å bestemme. Våre strekkmetall rodukter produseres i sort stål, rustfritt og syrefast, Aluminium, galvanisert, samt andre valgmuligheter. Valgfri overflatebehandling er også mulig. Vi nevner varmgalvanisering (forsinking) pulverlakkering, eloksering mm.

Noen bilder fra vår leverandør Mevaco

Strekkmetall materialer:

  • Strekkmetall i ubehandlet stål
  • Strekkmetall i varmgalvanisert stål
  • Strekkmetall i pregalvanisert stål
  • Strekkmetall i rustfritt, aisi 304
  • Strekkmetall i syrefast aisi 316
  • Strekkmetall i aluminiumskvaliteter
  • Strekkmetall kobber, messing osv
  • Strekkmetall Corten stål